Een workshop voor mensen in de zorg of dienstverlening

Iedereen die voor patiënten, cliënten of klanten werkt, heeft wel eens te maken met mensen die zich onveilig, kwetsbaar of onthand voelen. Door de spanning reageert iemand anders en wordt dan angstig, nors, bozig, agressief, kil, gaat huilen of trekt zich terug.

En dat heeft weer effect op jou. Als professional kom je voor lastige situaties te staan, waarbij je het soms ook even niet meer weet. Hoe ga je daarmee om?

Achter het firmament

Bestaat het licht dat alles kent

Jan Engelman

Programma

Eén dag van 9.30 uur tot 17.00 uur.

Niemand gaat je vertellen hoe jij dient te handelen. Wel word je aan het denken én aan het doen gezet. Je oefent in het anders omgaan met de situatie, zonder je eigenheid te verliezen.

We maken gebruik van een methode die inzicht geeft in de gedachten, gevoelens en in je handelen. We besteden daarbij veel aandacht aan lichaamstaal, omdat hier zoveel informatie in verborgen zit. We werken vooral spelenderwijs, ontdekkend en reflecterend.

We vragen je een eigen voorbeeld van een lastige situatie in te brengen.

Voor borging en verdieping bieden we optioneel een terugkomdag of een individuele coachingsbijeenkomst.

Wat levert de workshop je op

Je bent in staat om in lastige situaties een pas op de plaats te maken. Je krijgt meer inzicht in de mogelijkheden waarop je op je eigen wijze kunt handelen en je krijgt meer vertrouwen dat je met lastige situaties om kunt gaan. 

Praktische informatie

Deze workshop wordt incompany aangeboden. De kosten zijn op basis van offerte en afhankelijk van het aantal deelnemers.

Algemene voorwaarden.

De workshop wordt gegeven door Caroline Reij en Edi van Gelder

Interesse

Mail of bel: 06-54742200