ruimte in je (werk)leven
2013-09-12 13-52-55

Mijn naam is Caroline Reij. Ik coach mensen en teams bij het ‘opruimen’ van innerlijke zaken en bij het maken van een nieuwe start.

Als je in staat bent om op een goeie manier je gedachten, je gevoelens en je gedrag op te ruimen, dan geeft dat rust en ruimte in je werk en in je leven. Zo ontstaan er als vanzelf heldere inzichten, nieuwe mogelijkheden en fris gedrag.

Opruimen betekent dat je alles wat je werkelijk wilt bewaren de juiste plek geeft en weg doet wat niet meer nodig is. Klinkt best eenvoudig.

Toch doen we het vaak niet of niet goed. We hebben geen tijd, we kunnen niet kiezen of laten het lopen. Uiteindelijk stroomt het hoofd over en raakt ons hart vol. We verliezen onze basis en raken snel uit balans. Dan is het tijd om daar wat mee te doen.

Als ervaren professional begeleid ik mensen en teams bij het weer in beweging brengen van deze (innerlijke) zaken, zodat er tijd en ruimte ontstaat voor dat wat er echt toe doet.

Als coach werk ik één op één met mensen in mijn praktijkruimte in Deventer. Als teambegeleider werk ik met groepen en teams op verschillende plekken in Nederland. Regelmatig werk ik samen met anderen met wie ik mijn visie deel.